Põllumajandusminister andis üle teenetemärgid

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Põldmaa.
Jaanus Põldmaa. Foto: Henn Soodla

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder andis põllumajandusministeeriumis toimunud Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud aktusel üle ministeeriumi teenetemärgid ning tunnustas 2009. aasta parimaid karjakasvatajaid.


Tänavu pälvis ministeeriumi teenetemärgi kokku 24 inimest, kelle hulgas on Pärnumaa talupidajate liidu üles seatud Põhara Agro osaühingu juhataja Jaanus Põldmaa.



Teenetemärgid anti välja kolmes kategoorias. Sinised teenetemärgid said ministeeriumi ja selle valitsemisala riigiasutuse teenistujad silmapaistvalt hea teenistuskohustuste täitmise eest.



Hõbedased teenetemärgid anti tulemusrikka koostöö eest ministeeriumiga või eduka tegutsemise eest ministeeriumi valitsemisala valdkonnas.



Kuldse teenetemärgi laureaadiks on inimesed, kellel on silmapaistvad teened ministeeriumi valitsemisala valdkonna arendamisel.



Põldmaad tunnustati hõbedase teenetemärgiga.



Põldmaa kuulub Pärnumaa talupidajate liidu juhatusse, on pikka aega olnud Audru valla volikogus ja juhtinud seal majandus-planeerimiskomisjoni. Põldmaa alustas taluga, kus oli 30 hektarit põldu. 2001. aastal lõi ta Põhara Agro osaühingu, kus põllumaa kasvas 180 hektarilt 783 hektarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles