Kohus saatis kasupoegi ahistanud pereisa vangi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Pärnu maakohus mõistis täna reaalse vangistuse pereisale, kes ahistas mitme aasta vältel oma alaealisi kasupoegi ning omas suures koguses erootilisi materjale alaealistest.


Kohus mõistis 1960. aastal sündinud mehe süüdi kehalises väärkohtlemises, sugulise kire vägivaldses rahuldamises alaealisega, lapsporno valmistamises ning lapseealise seksuaalses ahvatlemises ning karistas teda lühimenetluse korras kahe aasta ja kaheksa kuu pikkuse vangistusega. Mehe karistusaja alguseks luges kohus mullu 4. juuni, kui ta eeluurimise ajaks vahi alla võeti.



Süüdistuse järgi said mehe kuriteod alguse 2007. aastal, kui ta asus Pärnumaal oma elukohas ahistama oma kaht kasupoega.



Ahistamine kestis kuni 2009. aastani, mil juba vanemaks saanud poisid hakkasid mehele vastu. Siis esines süüdistuse järgi ka olukordi, kus mees muutus poiste suhtes vägivaldseks ning lõi neid.



Eeluurimisel selgus, et poiste ema oli mehe siivutust käitumisest teadlik, kuid kodurahu säilitamise huvides ei kiirustanud sekkuma. Lõpuks kurtis ta siiski toimunut ühele oma tuttavale ning jutud mehe ebanormaalsest käitumisest jõudsid politseinike kõrvu.



Kui politseinikud mehe arvuti üle vaatasid, leidsid nad sealt sadu pilte, millel oli kujutatud alaealisi erootilises situatsioonis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles