Vastlakuul sündis Pärnumaal 69 last

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastsündinu.
Vastsündinu. Foto: Urmas Luik

Möödunud kuul väljastati sünnitunnistus 69 väikesele pärnumaalasele.


Vastsündinutest 33 olid poisid ja 36 tüdrukud. Pisikestest ilmakodanikest pere esiklapsi oli 29, teisi lapsi 27, kolmandaid 8, neljandaid 2 ja viiendaid 1. Kaks maakonna peret suurenes kuuenda lapse võrra, teavitas Pärnu maavalitsuse kantselei rahvastiku toimingute talituse juhataja Liis Rausk.



Topeltrõõmu oli ühes Audru valla ja ühes Tahkuranna valla peres – kummaski peres on kaksikud. Ühes peres sirguvad kaks poisslast, teises tüdruk ja poiss.



Vallavalitsustest on kõige lasterikkamalt alanud aasta Audrus ja Saugas. Saugas on kahe kuuga kirja pandud 12 lapse sünd, Audrus on kahe kuuga tulnud ilmale 10 beebit.



Elu kurvema poole sündmusi registreeriti 72, lahkunutest 27 olid mehed ja 45 naised.



Abielutunnistus ulatati 13 paarile. Äsja abiellunutest 11 paari ütles oma jah-sõna maavalitsuses, 2 paari koguduses.



Lahutati 11 abielu.



2009. aasta veebruaris koostati 71 sünniakti ja 100 surmaakti, abielusid registreeriti 10 ja lahutati 9.



Tänavuse aasta kahe esimese kuuga on Pärnumaal sündinud 23 last vähem kui aasta tagasi samas ajavahemikus. Kümne võrra vähem on surmajuhtumeid. Registreeritud abielude arv on ühe võrra suurem ja lahutusi on möödunud aasta sama ajavahemikuga võrreldes viie võrra rohkem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles