Tallegg avas andmebaasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mune kõlbab kasutada veel nädala jooksul pärast keetmist.
Mune kõlbab kasutada veel nädala jooksul pärast keetmist. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sellest nädalast on avatud kodumaise linnuliha tootja Talleggi uus koduleht, millest kõige olulisema osa moodustab kanaliha- ja munatoiduretseptide andmebaas aadressil www.tallegg.ee/retseptid.


“Kodune söögitegemine on kasvav trend, mida kinnitavad meie müügitulemused: värske broileriliha müük kasvab aasta-aastalt,” sõnas Talleggi müügidirektor Margus Venelaine. “Üks põhjusi on tõenäoliselt majanduslik: kodukokkamine on odavam kui väljas söömine.”



Retseptikogust leiab üle 1500 retsepti alates näksidest-võileibadest ja lõpetades pearoogade ja magustoitudega. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles