Kes keda?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuri koer.
Kuri koer. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Oli alles suur suvi, kui kolm agressiivse olekuga koera jalgrattureile hirmu nahka ajasid, nii et kohe politseile avaldus kirjutati.

Ega see olnudki nii väga taluhoovi tungimine, talu Kilingi-Nõmme - Tali tee kuuenda ja seitsmenda kilomeetri vahel Tali poole minnes paremat kätt on maanteest  mitte nii väga kiviga visata. Aga et talu ja maantee vahel on lage põld, siis näevad elukad jalgratturite liikumise varakult ära.

Politseis võeti avaldus lahkesti vastu ja kirigi tuli koju, et nemad menetlevad.

Pikka aega sai antud teelõiku välditud, aga siis tuli isu proovida, kas on juba menetletud. Ei olnud.

Seekord tulid musta ja pruuni karva elukad kahekesi ja olid järjekordselt kõike muud kui kenad kutsukesed. Teadjad ütlesid juba suvel, et nende koerte peremees on alati valmis kas või väikesi trahvikesi maksma, aga mingi politseinikuke ega pensionäritudikesed tema koeri ei suukorvista.

Organitel oleks ehk aeg seisukoht võtta, kas keelata penskaritel avalikel teedel kõõlumine või tunnistada oma jõuetust. Ka valijatel oleks huvitav valimiste eel tegelike jõuvahekordadega kurssi saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles