Vibukütt Reena Pärnat on kolme riigi meister

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reena Pärnat.
Reena Pärnat. Foto: Pärnu Postimees

Järvakandi Ilvese värvides võistlev pärnulanna Reena Pärnat on viimase kuu jooksul tulnud sisevibulaskmises nii Leedu, Läti kui Eesti täiskasvanute meistriks, lisaks on ta veel Eesti ja Läti juunioride meister.


Viimased tiitlid tulid Pärnatile Vana-Võidus Eesti meistrivõistlustel, kus 16aastane neiu võitis esmalt olümpiavibu noorteklassis.



Täiskasvanute klassis oli noorte olümpiaks valmistuva ja eelseisval nädalavahetusel Horvaatias Porecis Euroopa sisemeistrivõistlustel laskva Pärnati finaalivastaseks nagu veebruaris Leedu meistrivõistlustelgi klubikaaslane Siret Luik. Ühe silmaga võitis 111:110 Pärnat, kolmanda koha sai Eve Kivilo. Kvalifikatsioonis parima tulemuse saanud Eva Lank (VK Tallinna Kalev) oli seitsmes.



Pärnu Meelise laskuritest said tidettide klassis Liina Reimann neljanda, Aleksander Vunk ja Christian Rikberg viienda koha. Tüdrukute klassis oli Hanna Maria Salong teine, Karl Mihkel Salong viies ja Sander Landing kuues. Kadettidest sai Reti Randorg neljanda, Taisi Telve viienda koha.



Juunioride klassis oli Eleriin Peterson teine, Marie Ojasalu ja Mart Treial kolmas, Luisa-Linda Pirsko viies. Viies oli ka Katrin Froš naiste klassis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles