Pärnu vanur kõndis kilomeetreid paljajalu jõejääl

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
86aastane Walter Rull kõndis paljajalu jõejääl Papiniidu sillast Kesklinna sillani.
86aastane Walter Rull kõndis paljajalu jõejääl Papiniidu sillast Kesklinna sillani. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

86aastane pärnakas Walter Rull kõndis pühapäeval paljajalu jõejääl Papiniidu sillast Kesklinna sillani, et sel viisil elujõudu ammutada.


Igal võimalusel jäälkäimist harrastav vanahärra on veendunud, et tänu sellele mõnevõrra veidrana näivale harrastusele ta end kõrges eas hästi tunnebki, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Walter Rull on endine tunnustatud pottsepp ja spordimees. Ta on olnud kärbeskaalu Eesti meister tõstmises. Nüüd, 86sena, on ta pühendunud tervise nimel paljajalu jääl käimisele ja soleerimisele pasunakooris Õnn Tuli Õuele.

Ta on seisnud jäätükkide peal ja kõndinud nii lumes kui jääs ning teinud seda selleks, et tervis oleks hea. Olgu lisatud, et viimased 16 aastat pole tal olnud külmetushaiguste tõttu perearsti juurde asja.

Nüüd võttis Walter Rull ette kolme ja poole kilomeetrise paljajalu retke Pärnu Papiniidu sillast Kesklinna sillani. Uskumatuna näiva ettevõtmise tunnistajateks olid sajad hämmeldunud pilkudega kalamehed. Jää oli kevadiselt konarlik, aga poolel maal kinnitas mees, et jõuab kindlalt finišisse ja tunneb end  suurepäraselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles