Juhtkiri: Sümboli tagasitulek

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Nüüdseks hakkab see veidi juba ununema, sest rannahooaeg on läbi ja Pärnu kuurordielevandist ning tema saatusest viisakas seltskonnas pigem vaikitakse, pealegi varjutavad kohalike omavalitsuste valimised kõik muu, aga jätkuvalt kestab Pärnu kuurordi 175. aastapäevale pühendatud aasta.

Rääkides Pärnu kuurordist tervikuna, polegi selle kõige olulisem osa suvi, päike ja merevesi, vaid pigem see, mis toimub jahedamal perioodil sanatooriumides ja taastusravikeskustes. Aeg, mil pärnakad ja Pärnu külalised end siseruumides tervendavad ja turgutavad, on märgatavalt pikem kui suvehooaeg, ja nii ilmselt jääbki.

Kuurordiaasta tippsündmuseks, hoolimata kogu toredusest, ei saa pidada ühtegi kunstikonkurssi, -näitust, erimenüüd ega muud sellist. Ühistegemist võiks mahtuda igasse aastasse, on siis kuurordil tähtpäev või mitte. Sama käib temaatiliste näituste ja Pärnu ning siinsete ettevõtete ühisturundamise kohta. On head kogemused ja neid tasub täiel rinnal ära kasutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles