Motomeeste hooaeg lõpeb Reiu krossiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval on Reiu kestuskrossile oodata üle 100 kaherattalise tsikli taltsutaja.
Laupäeval on Reiu kestuskrossile oodata üle 100 kaherattalise tsikli taltsutaja. Foto: Urmas Luik

Laupäeval saavad motospordifännid Reiu liivakarjääris nautida Eesti ja lähinaabrite ässade võidukihutamisi kestuskrossi Balti meistri- ja karikavõistlustel.

“Praegu võib ennustada, et tuleb kiire sõit, sest sel aastal pole meie seitsme kilomeetri pikkusel ringil ühtegi veeauku ega mudamülgast,” rääkis Reiu kestuskrossi peakorraldaja Toivo Nikopensius Pärnu Postimehele. “Võistluspäeva alustab kaherattaliste tsiklite kahe tunni sõit, seejärel kihutavad poisid ja tüdrukud neljarattaliste sõiduriistadega lühemal ringil ja kestuskrossi viimases stardis lähevad poolteiseks tunniks rajale ATVde ning quadracer’ite taltsutajad.”

Läinud nädalavahetusel Haapsalus Kiltsi lennuväljal toimunud kestuskrossi sarja eelviimasel etapil teenisid meie motomehed kuus pjedestaalikohta. Üle 50aastaste veteranide konkurentsis napsas esimese auhinna Jüri Makarov, teise koha punktid korjas Jaanus Nuut ja juunioride 85 ccm klassis oli kiireim Roni Ratinen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles