Mõtlete ainult rahale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurod.
Eurod. Foto: Toomas Huik

Lugupeetud Toomas Kivimägi ja Andres Metsoja, teil mõlemal on maavanemaks olemise kogemus. Vabandage, aga pärnakad ei ole kariloomad, et gümnasistid suruda kokku ühte suurde karjalauta. Noortel peab olema valikuvabadus, millist kooli valida. Mõtlete ainult rahale, et riik hakkab seda kooli rahastama. Linn hoiab raha kokku, aga unustate inimesed.

Lubati soodustada töökohtade loomist, et Pärnusse tuleksid tagasi lahkunud pärnakad. Kuhu nad lapsed panevad, kui te sulgete gümnaasiumid? Miks Ülejõe, Sauga ja Tammiste lapsed peavad sõitma Mai tänava lõppu, teise linna otsa? See koormab ju linnaliiklust. Kesklinna sild on niigi ülekoormatud.

Kuhu peavad minema Uulu ja Surju põhikooli lõpetajad? Kas maakad peavad lolliks jääma? Miks ei ole neil valikuvabadust? Palun tulge mõistusele, ainult rahale mõeldes ei juhita linna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles