Poemüüja Tiina teab kohalike ostusoove

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Kaup tuleb meile kaks korda nädalas, kui vaja, võib laupäevalgi leiba võtta, kuigi  pühapäeval ja esmaspäeval oleme kinni," seletab Kanaküla poe müüja Tiina Männik.
"Kaup tuleb meile kaks korda nädalas, kui vaja, võib laupäevalgi leiba võtta, kuigi pühapäeval ja esmaspäeval oleme kinni," seletab Kanaküla poe müüja Tiina Männik. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Kilingi-Nõmme majandusühistu Kanaküla poe kauaaegne müüja Tiina Männik teab kohalike ostusoove küsimatagi. Minevaim kaup on see, millel küljes "säästu" silt. Kõhu kõrvalt näpistamine näib eestlastele omane.


"Täna müügil" tahvel poeuksel teatab käsitsi kirjutatud sedelitel, et pakkuda on  säästufrikadelle, säästuhakkliha ja säästupelmeene.



"Külmkauba panen sinna kirja, selle, mida tuleb suures külmikus hoida," seletab müüja ja palub end vabandada, et jutt telefonihelina pärast katkeb.  Kaubatellimise aeg on käes ja nagu salmi ütleb naine torusse, mida vaja tuua: leiba, saia, vorsti ...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles