Pärnu-Jaagupi - Kergu tee remonditud

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suviti tolmava aukliku kruusatee asemel on põhjalikult uuendatud ja märgistatud mustkattega tee, mis lühendab teelise aega Pärnu-Jaagupi ja Kergu vahel liigeldes.
Suviti tolmava aukliku kruusatee asemel on põhjalikult uuendatud ja märgistatud mustkattega tee, mis lühendab teelise aega Pärnu-Jaagupi ja Kergu vahel liigeldes. Foto: Ants Liigus

Paari aastaga remonditud Pärnu-Jaagupi – Kergu vahelisel riigiteel jääb sümboolse lindi lõikamine valimistejärgsesse aega, töö tulemuse üle tunnevad heameelt nii kohalikud kui kaugemaltki tulijad.

Läinud sügisel valmis 7,6 kilomeetrit algusega Vändra vallast Kergu külast, sel sügisel sai jätkuna valmis üheksakilomeetrine lõik Pööraverest Uduvereni, Pärnu-Jaagupi alevi piirini. Autoga sõitjale tähendab see ajalist võitu, võrreldes aukliku kruuskattega teega, ja turvalisust, mida lisavad korralik märgistus ja pimedas kaugele näha teeäärsed postid.

Teeäärsete külade elanikud rõõmustavad selle üle, et kuival ajal ei mata teetolm enam nende elamisi ja aedu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles