Valimisliidust lahkusid need, kes tahtsid midagi saada

, nüüdne Audru valla kodanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru ringrada.
Audru ringrada. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Olin 42 aastat Pärnu linna kodanik, sellest kolm aastat Toomas Kivimägi valimisliidu liige. Nägin oma eesmärgina valimisliidus tehnikaspordi arendamist Pärnu linnas, kuid põrkasin kokku huvigruppe teeniva ja avalikkuse soove eirava juhtimisstiiliga.

Linna kõigi spordikeskuste uksed olgu valla 365 päeva aastas – valimisliidu lubadus, kuid ei suutnud seda otsust aidata ellu viia. Raha kokkuhoiu huvides liideti Pärnu noorte tehnikute maja ja Pärnu loodusmaja. Tehnikute maja Nurme tee angaaris tegutses kaks auto-, kaks moto- ja üks kardiring, alles jäi üks motoring ja pool angaari anti rendile erafirmale – jälle raha kokkuhoiu huvides.

Oli valimisliidu lubadus mootorisportlaste rõõmuks arendada koostöös Audru vallaga linnapiiril asuvat ringrada, aga linnapoolne abi puudub täielikult praeguseni. Linnapea sõnad ringraja avamisel olid järgmised: müra jääb Audru valda, aga raha tuleb Pärnu linna, võimas. Vaadates selle aasta üritusi ringrajal, siis tänu ringajale elavnes elu tõesti ka linnas. Kutsusin linnapead Palangasse, kus aastaid korraldatakse Baltimaade suurimat ringrajavõistlust, 1000 kilomeetri sõitu, millel oleme viis aastat osalenud. Nädalavahetusel külastab üritust üle 50 000 inimese ja soov oli koostöös linnaga niisugune võidusõit Pärnusse tuua. Linnapea käis hoopis Ameerikas snitti võtmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles