Hoolivus turgutab

, üks hiljutine tänulik haige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu haigla.
Pärnu haigla. Foto: Urmas Luik

Mulle on Pärnu Postimehes jäänud silma halvustavad artiklid Pärnu haigla ja tema personali aadressil. Ikka leiab keegi, et talle on liiga tehtud või pole ta rahul teenindusega. Mina tahan oma hiljutise kogemuse põhjal hoopis vastupidist väita: pole tähelepanelikumat kollektiivi kui Pärnu haiglas.

Kallid inimesed, kus oleme siis, kui meid teenindatakse hästi? Miks lahkuvad sajad tervenenud patsiendid, kes enda peal tundnud meditsiinipersonali heasoovlikku hoolitsust, kellelegi avalikult tänusõnu ütlemata? Miks unustame tunnustamast arstide ja õdede professionaalsust? Miks ei märka me hooldajate südamlikku lahkust?

Kas tõesti haarab käsi kiiremini sulepea solvanguid ja pahameelt avaldama? Olgem ometi ausad ja tunnistagem: haigete inimeste ravimine on raske töö, mis nõuab jäägitut pühendumist ja väärib märkamist, hoolimata meie valust ja ängist haiglas veedetud ajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles