Lavassaare külaselts korrastab oma keskust

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lavassaare külaseltsi kasutusse minev hoone ehitati 1920. aastatel vanasse asulasse, kui aga inimesed 1950. aastatel uude alevisse kolisid, veeti hoone endaga kaasa.
Lavassaare külaseltsi kasutusse minev hoone ehitati 1920. aastatel vanasse asulasse, kui aga inimesed 1950. aastatel uude alevisse kolisid, veeti hoone endaga kaasa. Foto: Erakogu

Äsja Audru vallaga ühinenud Lavassaare elanikke koondava kohaliku külaseltsi eestvedamisel toimus talgupäev alevi vanas rabakontoris, millest arendatakse välja muuseum-külakeskus.

Tulevase külakeskuse hoone on üsna mitu aastat tühjana seisnud. “Maja põhikonstruktsioonid on rahuldavas seisukorras ja pärast ruumide korrastamist võib see alustada uut elu Lavassaare külaseltsi koduna,” rääkis Lavassaare külaseltsi juhatuse esimees Merle Lillak. “Maja korrastas laupäeval 32 nooremat ja vanemat inimest, kellele suur tänu abi eest.”

Maja kolis

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles