Rongisõitjal tuleb poolel teel ümber istuda

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lelles ühest rongist teise kolimiseks saab olema viis minutit, nii et looduse imelisi pilte pole kas kodust Tallinna või sealt koju sõitval pärnumaalasel aega nautida.
Lelles ühest rongist teise kolimiseks saab olema viis minutit, nii et looduse imelisi pilte pole kas kodust Tallinna või sealt koju sõitval pärnumaalasel aega nautida. Foto: Ants Liigus

Ehkki Tallinna-Pärnu raudteeliini Pärnu peatuse kolimine Raekülast Papiniitu teeb uuest aastast kahe linna vahelise rongiühenduse mugavamaks, muudab Pärnusse ja Pärnust sõidu tülikaks ümberistumine Lelle jaamas.

Seejuures pole 1. jaanuarist kehtima hakkav sõidukorraldus ajendatud soovist rongisõitjaid kiusata või tahtmisest anda neile aega imetleda Lelle 1901. aastal valminud jaamahoonet, vaid põhjus on sootuks proosalisem. Ja seisneb selles, et Tallinnast Viljandisse ning vastupidises suunas sõitjaid on hoopis enam kui Eesti suvepealinna suundujaid või siit pärispealinna rongiga minejaid.

Rahvast enam, sõitjaid vähem

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles