Šveitslased euromängu eel: favoriit on Pärnu meeskond

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Genfi Chenois' meeskond.
Genfi Chenois' meeskond. Foto: www.chenoisvolley.ch

Eile õhtul kell 19 Pärnusse jõudnud ja poolteist tundi hiljem Pärnu spordihallis mänguareeniga tutvust teinud Genfi Chenois' meeskond tuleb Challenge Cupi sarjas Pärnu võrkpalliklubi meeskonna vastu platsile noore koossseisuga ja näeb soosikuna kodumeeskonda.

Eile õhtul Pärnusse jõudnud Šveitsi meeskonna peatreener Jean-Baptiste Blazy paneb favoriidikoorma pärnakate õlule. "Meil on noor meeskond, võrreldes eelmise hooajaga on vahetunud mitu mängijat. Meeskonnas on vaid üks täisprofessionaalne võrkpallur," ütles Blazy portaalile volley.ee antud intervjuus.

Pärnu meeskonna kohta vastaste juhendajal palju informatsiooni ei olnud: "Tean vaid, et neil on noored mehed ja väga pikk sidemängija."

Genfi klubile on tänane kohtumine koguni üheksakümne üheksas mäng Eurosarjas, kordusmängul tähistatakse ümmargust juubelit. Möödunud hooajal jäi Genfi Chenois pidama Challenge Cupi avaringi, kaotati bulgaarlaste CVC Gabrovole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles