Halingas hukkunud 8-aastane tüdruk tuli teatrist

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapse hukkumiskohta Urke bussipeatuse juures olid täna asetatud lilled ja mälestusküünlad.
Lapse hukkumiskohta Urke bussipeatuse juures olid täna asetatud lilled ja mälestusküünlad. Foto: Ants Liigus

Eile õhtul juhtus Pärnumaal Halinga vallas Urke bussipeatuses liiklusõnnetus, milles hukkus kaheksa-aastane koolitüdruk.

Politsei teatel juhtus õnnetus kella 17.15 ajal Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 103. kilomeetril, kus 44aastase mehe juhitud sõiduauto Seat Alhambra sõitis bussipeatuse ees aeglustusrajal otsa tüdrukule. Laps hukkus sündmuskohal.

Autoga Pärnu suunas liikunud ja lapsele otsa sõitnud juht oli politsei teatel kaine.

Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi teises klassis õppinud tüdruk tuli koos koolikaaslastega Pärnust teatrist ja neid vedanud buss tegi Urkel peatuse, kus tüdruk väljus. Mis täpsemalt edasi juhtus, selgitab politsei.

Politsei palub kõigil liiklusõnnetuse pealtnägijatel ja metsaveosõiduki juhil, kellest tehti möödasõit Halinga restorani läheduses vahetult enne liiklusõnnetuse toimumist, võtta kindlasti ühendust politseiga telefonidel 5343 5613, 444 6556 või 110.

Pärnu-Jaagupi koolipere oli täna leinas ja neid oli mures toetamas kolm psühholoogi Pärnust. Kooli direktori Lembit Rebase jutu järgi oli neil hommikul ülekooliline kokkusaamine. Tüdruku mälestuseks olid postamendile asetatud tema leinalindiga pilt ja mälestusküünal.

Leinaküünlad olid süüdatud ka lapse hukkumiskohas Urke bussipeatuse juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles