Kangertit ootab ees kaks suurtuuri

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Astana jalgratta profitiimi mänedžer Giuseppe Martinelli rääkis portaalile Cyclingnews meeskonna tuleva aasta plaanidest, mis seotud kolme suurtuuriga. Intervjuu käigus mainiti korduvalt ka Tanel Kangerti nime, kes Martinelli teatel peaks sõitma tuleval hooajal taaskord kahte suurtuuri, vahendab Delfi.

”Me loodame näha Kangertit sõitmas Tour de France’il külg külje kõrval koos Vincenzo Nibali ja Michele Scarponiga,” ütles Martinelli. “Touri järel, pärast Nibali aitamist, võib ta Hispaania velotuuril olla Astana liider.”

Ülisuure kogemustepagasiga 58aastane Giuseppe Martinelli, kes kunagise tippsõitjana ise läbinud umbes 30 suurtuuri, oli Marco Pantani hiilgeaegadel Mercatone Uno meeskonna pealik, enne Astanaga ühinemist 2011. aastal jõudis dirigeerida veel kolme Itaalia profitiimi - Saeco, Lampre ning Amica Chips.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles