Elion tõi turule telefoni- ja teleteenuse eakatele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Elion lõi uue Kaksiklahenduse, mis koosneb lauatelefonist ja digitelevisioonist. 169 krooni kuus maksev teenus on mõeldud neile, kes ei hooli keerukast tehnoloogiast, internetist ega mobiiltelefonist ning soovivad elada rahulikus, sisseharjunud tempos.


“Kaksiklahendus sobib hästi inimestele, kelle sideteenused piirduvad praegu lauatelefoni ja analoogtelevisiooniga, kuid kes soovivad telepilti ka digipöörde järel, tundmata vajadust interneti järele,” ütles Elioni ärijuht Monika Prits. “Usun, et nii mõnigi tuleb siin oma vanematele appi ja aitab neil enne juulikuud tele- ja telefoniasjad Kaksiklahendusega korda ajada.”



Kuna enamik telefoni- ja digi-TVd ühendava teenuse soovijatest on eakad, loodi Kaksiklahenduse TV-keskkond tavalisest suurema tekstiga ja tehti see võimalikult lihtsaks.



Paigaldustööd teeb ja teenust tutvustab Elioni tehnik tasuta. Kulusid aitab Kaksiklahenduses kokku hoida kolm sõbranumbrit, millele helistamine on tasuta. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles