Tahkuranna golfiväljak läbis tormitesti

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tahkuranna golfiväljaku ehitamist juhtiv Urvo Martens arvab, et puid murdnud ja mereäärsete radade kallal jõudu proovinud torm tegi väljaku testi õigel ajal.
Tahkuranna golfiväljaku ehitamist juhtiv Urvo Martens arvab, et puid murdnud ja mereäärsete radade kallal jõudu proovinud torm tegi väljaku testi õigel ajal. Foto: Enn Hallik

Suviste töödega 2015. aasta avamisele pika sammu lähemale astunud Tahkuranna golfiväljak sai hiljutise suuretormiga valusa, ent ühtaegu vajaliku testi.

28. oktoobri tormi järel oli pilt maalilisel ja kevadega võrreldes tundmatuseni muutunud golfimaastikul kohati üpris kurb, sest loodusjõud olid maast kiskunud jändrikke rannamände, pannud nagu grillivardaid kõrvuti pikali pikemaid okaspuid, rebestanud suurtelt puudelt harusid ja katsunud jõudu mereäärsete radadega.

Üks langev puu oli läinud napilt mööda pumbamaja räästast, hiljuti valminud hooldushoone oli terve, kuid igast küljest tormimurruga piiratud. Väljaku kõrval Riia maantee pool kulgev seenelistele ja ratturitele tuttav liivakattega tee oli läbimatu. Olukord oli pehmelt öeldes muljet avaldav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles