Piknikulgi sünnivad läbilöögivõimelised äriideed

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuleküünlad on Woodbrighti populaarseimad tooted. Need okaspuust valmistatud küünlad põlevad eriti efektselt tuulise ilmaga hämaras.
Tuuleküünlad on Woodbrighti populaarseimad tooted. Need okaspuust valmistatud küünlad põlevad eriti efektselt tuulise ilmaga hämaras. Foto: Erakogu

Sõpradega mererannal veedetud õhtupoolik juhatas elukaaslased Riivo Kruuse ja Eva Laksi ideele hakata tootma põletuspakke ja -küünlaid.

Nende Kaelase külas tegutseva osaühingu Woodbright eellugu sai alguse läinud suvel, kui noored veetsid seltskonnaga aega mere ääres ja sumeda õhtu elavdamiseks soovisid rannale väikse lõkke teha. Paraku õnnestus metsa alt leida vaid niiskevõitu oksarisu, mis kuidagi süttida ei tahtnud.

“See viiski meid mõttele, et oleks ju mugav, kui käepärast lõkkematerjali saaks enne loodusesse minekut kaasa osta,” meenutab perefirma Woodbright tegevjuht Eva Laks, kes enne kõnealust seika põletuspakkudest midagi ei teadnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles