Politsei valis aasta parimaks teoks gaasi hinganud poisi elupäästmise

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu patrullpolitseinike Riivo Reilsoni ja Rivo Saare ülikiire ja oskuslik elustamine päästis gaasimürgituse tõttu kliinilisse surma langenud teismelise poisi elu.
Pärnu patrullpolitseinike Riivo Reilsoni ja Rivo Saare ülikiire ja oskuslik elustamine päästis gaasimürgituse tõttu kliinilisse surma langenud teismelise poisi elu. Foto: Urmas Luik

Lääne prefektuur valis 2013. aasta parimaks teoks Pärnus gaasi hinganud poisi elupäästmise.

Selle tubli teo taga olid kolm Pärnu patrullpolitseinikku Aleksander Treial, Riivo Reilson, Rivo Saare ja välijuht Halar Hallimäe.

Lääne prefektuuri aasta parimate valimisel pälvisid tunnustuse samuti Pärnus töötav personalitalituse juhtivspetsialist Eve Metsatalu, kes valiti parimaks kolleegiks tugivaldkonna teenistujate hulgast ja Pärnu politseijaoskonna piirkondliku politseitöö teenistuse vanem Anna Kristiina Lätt, kes valiti Lääne prefektuuri parimaks nooreks kolleegiks.

Parimate valimise ja tunnustamise traditsioon Lääne prefektuuris ulatub aastasse 2005. Parimad valiti nii valdkonniti kui ka tunnustati parimat tegu, meeskonda, parimat noort kolleegi ning asutuse pikaajalist ja väärikamat töötajat pärjati „meie raudvara“ tiitliga. Iga kategooria parimaks tunnistatud viisid endaga koju skulptor Rait Pärja valmistatud taiese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles