KK Pärnu sai Balti liigas teise kaotuse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KK Pärnu suurim korvikütt oli Janis Vahter. Arhiivifoto.
KK Pärnu suurim korvikütt oli Janis Vahter. Arhiivifoto. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Korvpalliklubi Pärnu meeskond pidi Balti liiga mängus tunnistama Šiaulilais sealse meeskonna üheksapunktilist paremust.

Esimene veerandaeg kulges tasavägiselt ja lõppes Šiaulilai 21:17 juhtimisel. Teisel veerandil hakkasid leedulased ohjasid oma kätte võtma, nende visketabavus tõusis ja selle kiire tempoga ei suutnud KK Pärnu esimese hooga järge pidada, mistõttu olid poolajapausile minnes tablool pärnakate kaotusnumbrid 36:45.

Kolmandal veerandajal suutsid leedulased vahet veelgi suurendada ja viimasele vaheajale mindi nende 69:51 juhtimisel. Mängu viimasel kümnel minutil midagi suurt ei muutunud ja lõpuvile kõlades jäi skoor Pärnu poolt vaadatuna 82:91.

KK Pärnul tegi hea mängu Janis Vahter, kes viskas 22 punkti ja võttis seitse lauapalli. Esile tõusid Heiko Rannula 17 ja Rannar Raap 14 punktiga. Julius Jucikas tõi leedulaste arvele 17 punkti.

KK Pärnu meeskonnal on Balti liiga kolmest mängust kirjas võit ja kaks kaotust.

Pärnu meeskonna alagrupis on veel Läti klubid Ventspils ja Liepaja, Leedu meeskonnad Kedainiai Nevežys ja Panevežyse Lietkabelis ja kõik mängud võõrsil pidav Kasahstani Barsy Atyrau.

KK Pärnu järgmine Balti liiga mäng on reedel, kui kodusaalis võõrustatakse Ventspilsi meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles