Vändra motomatkaja sai teenetemärgi

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu anti Arvo Jürisoole kui kõige kaugemalt tulnud välismaalasele Soomes Kuusamo lähistel Kontiorallil Kontiokarhu auhind.
Tänavu anti Arvo Jürisoole kui kõige kaugemalt tulnud välismaalasele Soomes Kuusamo lähistel Kontiorallil Kontiokarhu auhind. Foto: Erakogu

Viiel motomatkajate tähtsaimal kokkutulekul FIM rallil oma riiki esindades osalenud matkajale võidakse aktiivsuse tähistamiseks annetada rahvusvahelise mootorrattaspordi föderatsiooni FIM ja selle mototurismikomisjoni TLC teenetemärk, tänavu täitis FIM/TLC Meritum pronksmärgi normi vändralane Arvo Jürisoo.

Eesti Motomatkajate Klubisse kuuluv Jürisoo on Eestit esindanud FIM rallidel Saksamaal, Itaalias, Kreekas, Horvaatias ja Poolas.

FIM Meritum märgi taotlemiseks peavad riigi motoesinduse tsiklid jõudma FIM rallil määratud päeval ja ajal kinnisesse parki, kus nii juhile kui kaassõitjale antakse osavõtusertifikaat. Kõrgeim märgiaste on FIM Meritum Master, mille saab 40 rallil osalemisega, Euroopa suurtes motoriikides selliste märkide omanikke leidub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles