Ülevaatenäitus „Pärnumaa foto“ ootab kaastöid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta ülevaatenäitus "Pärnumaa foto" kunstnike majas.
Eelmise aasta ülevaatenäitus "Pärnumaa foto" kunstnike majas. Foto: Urmas Luik

Taas toimub ülevaatenäitus “Pärnumaa foto”, kuhu on oodatud kõigi Pärnumaa professionaalsete fotograafide ja harrastajate looming.

Tänavu toimub fotonäitus üheksandat korda ja kannab seekord pealkirja „Päeva kaja“.

„Igas päevas on midagi, mis justkui kajana õhtul enne und silmade ette tekib. Pilt, mida vaadates võib tajuda ümbritsevaid helisid ja tunda lõhnu,“ seisab näituse korraldajate Pärnu linnagalerii ja Pilditeenused OÜ saadetud teates.

Fotonäitusele „Päeva kaja“ ootavad korraldajad fototabamusi, mis ikka ja jälle meenuvad. Tabamusi, mis panevad piltniku ikka ja jälle fotot üles otsima, et meenutada või taas kogeda hetke, näoilmet, tuult, linde, liblikaid, rohelist valgust, aega ja ajatust.

Fotosid võetakse näitusele vastu 20. detsembrist 4. jaanuarini Pärnu linnagaleriis või Vee tänaval asuvas Pilteris.

Ainsaks piiranguks osavõtjatele on see, et autor elaks, töötaks või õpiks Pärnu linnas või maakonnas.

 Iga osaleda sooviv fotograaf võib esitada näitusele kuni kolm fotot. Fotod tuleb esitada valmiskujul, miinimumformaat on 30 x 40 sentimeetrit. Soovitavalt esitada pildid raamimata. Fotodele tuleb lisada pealkiri, autori nimi ja kontaktandmed.

Esitatud töödest teeb valiku näitusele žürii, kuhu kuuluvad Pilditeenused OÜ, Pärnu linnagalerii ja fotograafide esindajad.

Pärnumaa fotonäitus avatakse Pärnu linnagaleriis 8. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles