Urmas Paet: Eesti välispoliitika hoolitseb riigi julgeoleku ja heaolu eest

Kalev Vilgats
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti välisministrist Urmas Paetist on Euroopas pikaajalisem veel vaid Luksemburgi välisminister. Paeti tunnustavad tema kolleegid, sest Euroopa asju ajades on tal alati kaasas ja meeles ka Eesti asja edendamine.
Eesti välisministrist Urmas Paetist on Euroopas pikaajalisem veel vaid Luksemburgi välisminister. Paeti tunnustavad tema kolleegid, sest Euroopa asju ajades on tal alati kaasas ja meeles ka Eesti asja edendamine. Foto: Liis Treimann/Postimees

Eesti välisminister Urmas Paet pidas üleeile õhtupoolikul Tartu ülikooli Pärnu kolledžis loengu ”Quo vadis, Eesti välispoliitika?“. Enne seda oli ammu aega tagasi ajakirjanikuleiba söönud ministril mahti läbi astuda Pärnu Postimehe toimetusest.

Eile oli minister juba Vilniuses Euroopa Liidu idapartnerlust käsitleval tippkohtumisel. Välisministri staaži poolest edestab Euroopas praegu Paeti veel ainult Luksemburgi välisminister.

”Härra välisminister, paar tundi tagasi lõi välguna selgest taevast uudis, et Läti peaminister Valdis Dombrovskis ja kogu valitsus astub tagasi. Mis nüüd lahti?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles