Juhtkiri: Nimelise hääletamise poolt

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Pärnu läbipaistva valitsemise eestkõnelejaks kujunenud õppejõud ja taas linnavolikogu liikmeks valitud Valter Parve kirjutab tänasel arvamusküljel läbipaistvast asjaajamisest Pärnu moodi.

Lugu hansapäevadel käimise kohta informatsiooni küsimisest ja selle pool aastat hiljem alles linnapea sekkumisel ja lubadusel saamisest on vaieldamatult iseloomulik näide mitte ainult ebapiisavast läbipaistvusest Pärnu linna valitsemisel, vaid ka linnavalitsuse asjaajamisest, mis eeskätt puudutab kirjadele vastamist. Linnavõimu kirjadele vastamine jäägu omaette teemaks, mis on väärt kajastamist edaspidi.

Kui varem kingiti vastsetele linnavolinikele nende raske töö tegemiseks ja tähtsate paberite kandmiseks mapp või portfell, siis seekord oli selleks arvuti. Pärnu Postimees soovib siinkohal toetada linnavolinik Parve seisukohta, et volinikele jagatud arvutid võiksid aidata ellu viia nimelise hääletamise volikogus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles