Tants aitab erivajadusega noori

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuninga tänava kooli aulas osalevad homme tantsulavastuses kolm erivajadusega noort Astangu kutserehabilitatsiooni keskusest, neli tantsutudengit ja -spetsialisti.
Kuninga tänava kooli aulas osalevad homme tantsulavastuses kolm erivajadusega noort Astangu kutserehabilitatsiooni keskusest, neli tantsutudengit ja -spetsialisti. Foto: Erakogu

Astangu kutserehabilitatsiooni keskuse füsioterapeudi Anneliis Jaanuse käivitatud tantsuprojekti „Tants kõigile – erivajadusega või mitte“ etendus jõuab homme Pärnusse Kuninga tänava põhikooli.

„Tants kõigile – erivajadusega või mitte“ on üks projekti neljast üritusest, mis peale Kuninga tänava kooli toimuvad Porkuni ja Tartu Maarja koolis ning Astangu kutserehabilitatsiooni keskuses.

Lavastuses osalevad kolm erivajadusega noort Astangu keskusest ning neli tantsutudengit ja -spetsialisti. Septembrist novembrini toimusid neil töötoad, mille käigus valmis kahest osast – tantsufilmist ja live’is tantsimisest – koosnev lavastus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles