Teraviljad toovad toidulauale vaheldust

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riiamarii kaupluse müüja Galina Markvart oskab mahetoodetud jahude hulgast soovitada tavalisele nisujahule huvitavaid ja tervislikke alternatiive.
Riiamarii kaupluse müüja Galina Markvart oskab mahetoodetud jahude hulgast soovitada tavalisele nisujahule huvitavaid ja tervislikke alternatiive. Foto: Ants Liigus

Loodustoodete poes võtab teraviljade valik silmad kirjuks. Pakutakse tooteid gluteenitalumatusega inimestele, kuid kõik sobivad ka lihtsalt toidulauale vaheldust tooma.

Mahe- ja loodustoodete poes Riiamarii pakutakse mahedalt toodetud tavaliste teraviljajahude kõrval kõikvõimalike taimede seemnetest jahusid, millel on tervistavaid omadusi.

“Paljud teraviljad sellest valikust sobivad inimestele, kes ei talu gluteeni ega saa seetõttu süüa nisu-, odra- ja rukkijahust tooteid,” seletas kaupluse müüja Ija Kiris. “Inimesed, kel gluteenitalumatus diagnoositud, on algul nõutud: polegi justkui enam midagi süüa. Meie poes selgub, et süüa on küll ja valik on päris lai.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles