Kilgi väidetav vägivald Viisitammega käivitas kriminaaluurimise

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärimees Rein Kilk.
Ärimees Rein Kilk. Foto: Margus Ansu

Põhja prefektuur käivitas kriminaaluurimise, et kontrollida väiteid ärimees Rein Kilgi vägivallatsemisest Mart Viisitammega.

Politsei käivitas kriminaalmenetluse karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist, ütles prefektuuri pressiesindaja Andres Sang ERRi uudisteportaalile.

Sang täpsustas, et uurimine peab selgitama välja juhtunu asjaolud. "Kahtlustavana pole kedagi üle kuulatud," märkis Sang.

Ärimees Rein Kilgile kuuluvas Zelluloosi Kinnisvaras ametis olnud Mart Viisitamm rääkis, et ta sattus 4. detsembril Tallinnas ühes advokaadibüroos toimunud koosolekul oma tööandja Kilgi füüsilise rünnaku alla.

Rein Kilk süüdistusi omaks ei võtnud ja ütles, et tal on sel teemal raske tõsiseks jääda. Kilk tunnistas, et oli tõepoolest Viisitammega ühes kabinetis, kui advokaat teatas Viisitammele töölepingu lõpetamisest.

Karistusseadustik näeb kehalises väärkohtlemises süüdimõistmisel ette rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles