Erakordseid oksjoneid pole palju

Kalev Vilgats
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
”Sporditrofeede oksjonid on tavaliselt sellised sündmused, mis pakuvad ajakirjandusele suurt huvi,“ kinnitas Graham Budd.
”Sporditrofeede oksjonid on tavaliselt sellised sündmused, mis pakuvad ajakirjandusele suurt huvi,“ kinnitas Graham Budd. Foto: Ants Liigus

Graham Budd Auctionsi omanik Graham Budd, kes teeb tihedat koostööd Londoni kuulsa Sotheby’se oksjonimajaga, külastas esimest korda Eestit, et oma silmaga näha riiki, mis läks pöördesse, kui olümpiavõitja Erika Salumäe oma medalid, spordivahendid ja muud trofeed Sotheby’ses müüki pani.

Kui Pärnu Postimees Buddiga AS Pärnu Sadama jõuluvastuvõtul Ammende villas juttu ajas, ei teadnud me veel, et Salumäe Barcelona kuldmedali üleandmine on järgmise päeva üleriigilise meedia esiküljelugu ja Budd ise kõva tegija spordikülgedel.

Hakatuseks tõdes Budd, et oksjonipidamine on väga tõsine töö ja selliseid päevi, mis köidavad meedia tähelepanu, ei ole sageli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles