Koidula muuseumis kõlab muusika ja luule

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidula muuseum.
Koidula muuseum. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Lydia Koidula 170. sünniaastapäeva tähistamise finaaliks astuvad 17. detsembril Pärnu Koidula muuseumi lavale poetess Kristiina Ehin ja muusik Silver Sepp.

Kristiina Ehin on praegu üks aktiivsemaid Eesti naisluuletajaid rahvusvaheliselgi areenil. Tema luulekogu „1001 Winters – 1001 talve“ valiti tänavu Suurbritannias Popescu auhinna nominendiks.

Pärnumaa juurtega Silver Sepp on tegutsenud muusikuna ansamblites Svjata Vatra, Ro:toro  ja Bombillaz. Fantaasiapillide spetsialistina tuntud noor muusik on Kristiina Ehina luulele muusikalist poolt loonud varemgi. Sel suvel toimus nende ühine tuur, mis tutvustas Kristiina Ehini autobiograafiliste sugemetega raamatut "Paleontoloogi päevaraamat" ja Silver Sepa debüütalbumit "Mis asi see on?".

Koidula muuseumis esinevad noored loomeinimesed uue ühise kavaga „Iga hetk on kaev“, mida on varem esitatud Ameerika Ühendriikide publikule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles