Koolivaheajal tasub kinno minna

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai kino näitab koolivaheajal Eesti uut perefilmi “Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus”.
Mai kino näitab koolivaheajal Eesti uut perefilmi “Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus”. Foto: promo

Pärnu uue kunsti muuseum pakub talvisel koolivaheajal lastele vaatamiseks värskeid jõuluteemalisi filme.

Alates 26. detsembrist näeb muuseumi filmitoas Norra koguperefilmi “Teekond Jõulutäheni”.

Norra jõulumuinasjutu alusel valminud seiklusfilm kõneleb väiksest tüdrukust, kes võtab Jõulutähe leidmiseks ette ohtliku teekonna, et vabastada kuningriik needusest ja tuua tagasi kadunud printsess.

Animafilmis “Politseiauto Pelle tegutseb jälle” on Pelle ülesandeks valvata ohus olevat kotkaema ja tema muna. Kui kaks varganägu kotkaema ära varastavad ja Pelle oma kapoti all munast kotkapoja välja haub, tuleb talle palju kohustusi juurde.

Taani värvikas animafilmis “Makaak Marco” seikleb rannavalvurina töötav makaak, kelle rannale rivaal ehitab hiigelsuure ahvikujulise kasiino.

Alates jaanuarist saab uue kunsti muuseumis vaadata Pärnu filmifestivali filme lastest ja lastele.

Poola dokumentaalfilmis “Laager” näidatakse laste elu kaalualandamislaagris, Hiina filmis “Pisarates õis” jälgitakse kahe väikese tüdruku teed akrobaadiks saamisel.

Mai kino näitab koolivaheajal Eesti uut perefilmi “Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus” ning 20th Century Foxi stuudio vaatemängu “Dinosauruste radadel”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles