Pärnumaa maleva pealikuks saab major Tõnu Miil

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseliidu logo.
Kaitseliidu logo. Foto: Kaitseliit

Kaitseliidu Pärnumaa maleva pealikuks saab uuest aastast major Tõnu Miil, senine malevapealik asub tööle Kaitseliidu peastaabis.

Kaitseliidu Pärnumaa maleva pealik major Mehis Born annab tuleva aasta 3. jaanuaril Pärnu raekoja saalis aset leidval piduliku tseremoonial maleva juhtimise ja lipu üle major Tõnu Miilile, ütles BNSile Kaitseliidu pressiesindaja.

Pärnumaalt pärit major Miil on teeninud kaitseväes Pärnu üksik-jalaväepataljonis, Kuperjanovi üksik-jalaväepataljonis, Lääne kaitseringkonna staabis. Viimased seitse aastat on ta teeninud Kaitseliidu peastaabis tagalakeskuse ülema ametikohal. Major Miil on lõpetanud riigikaitse akadeemia ja Balti kaitsekolledžis nii brigaadi taseme kui ka ühendstaabi kursused.

Major Miil on teeninud missioonil Bosnias ja Hertsegoviinas logistika ohvitserina.

Pea kaheksa aastat Pärnumaa malevat juhtinud major Mehis Born, kes praegu õpib kaitseväe ühendatud õppeasutustes jalaväebrigaadi taktika ja staabiohvitseride kursusel, jätkab Kaitseliidu peastaabi operatiiv- ja planeerimisosakonna maakaitsejaoskonna ülema ametikohal.

Tänavu loodud maakaitsejaoskonna üks ülesandeid on likvideeritavatelt kaitseväe kaitseringkondade staapidelt osaliste kohustuste ülevõtmise ning maakaitseringkondade loomise korraldamine ja koordineerimine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles