President kutsub vabariigi aastapäeva vastuvõtule Pärnusse ligi 800 külalist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilvese kõne eelmise aasta vabariigi aastapäeva vastuvõtul.
President Toomas Hendrik Ilvese kõne eelmise aasta vabariigi aastapäeva vastuvõtul. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

President Toomas Hendrik Ilvesel on kavas kutsuda tänavu Pärnu kontserdimajas peetavale vabariigi aastapäeva vastuvõtule ligemale 800 külalist.

Kui mullu võttis riigipea külalisi vastu Tallinnas rahvusooperis Estonia, siis tänavu toimub vastuvõtt 24. veebruari õhtul Pärnus kontserdimajas. "Kontserdi lavastaja on Ivar Põllu," ütles presidendi kantselei avalike suhete nõunik Toomas Sildam.

Sildami sõnul annab riigipea päev varem, 23. veebruaril Pärnus Endla teatris üle riiklikud autasud.

Mullu kutsus riigipea vabariigi aastapäeva vastuvõtule ligikaudu 800 inimest. Riigi aastapäevakontserdi lavastas mullu Elmo Nüganen.

2015. aastal toimuvad vabariigi aastapäeva pidulik kontsert ja vastuvõtt Jõhvi kontserdimajas ja kaitseväe paraad arvatavasti Narvas, 2016. aastal aga Tallinnas.

Aastal 2007 toimusid aastapäevakontsert ja -vastuvõtt Tartus, 2008. aastal oli kaitseväe paraad Pärnus ja vastuvõtt Tallinnas, 2009. aastal kaitseväe paraad Narvas ja vastuvõtt Jõhvis, 2010. aastal oli vastuvõtt Tartus, 2011. aastal Tallinnas, 2012. Tartus ja 2013. aastal Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles