KK Pärnu kaotas Liepajale

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nemanja Miljkovic.
Nemanja Miljkovic. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Korvpalliklubi Pärnu meeskond andis Balti liiga mängus Läti klubile Liepaja Triobet võõrsil lahingu, kuid pidi vastase kuuepunktilist paremust tunnistama.

Mängu avaveerandi lõpuks asus Liepaja meeskond juhtima 19:16. Teisel kümnendil võttis Liepaja liidripositsiooni veelgi kindlamalt enda kätte, kasvatades edu, ja võitis poolaja 37:27.

Kolmandal veerandil püsis vahe samuti kindlalt kümne punkti piirimail. Enne otsustavat kümmet minutit oli lätlaste edu 55:43. Viimasel veerandajal vähendas Pärnu oma kaotusseisu kuue punkti peale, kuid kahjuks enamaks polnud Toomas Raadikuga koosseisu tugevdanud Pärnu meeskond võimeline ja pidi tunnistama vastaste 70:64 paremust.

Pärnu suurim korvikütt oli 13 punktiga Nemanja Miljkovic. Heiko Rannula ja Rannar Raap viskasid 11 ning Janis Vahter 10 punkti. Liepaja resultatiivseim oli 17 punktiga Mareks Jurevicius.

KK Pärnus on oma alagrupis seitsmest mängust kirjas üks võit, millega ollakse seitsme meeskonna seas viimasel tabelireal.

Pärnu meeskonna järgmine mäng on kolmapäeval kodusaalis Kasahstani klubiga Atarau Barsõ, kes paikneb tabelis kolmandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles