Pärnu võõrustab suurimat vabariigi aastapäeva paraadi

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seekord ei toimu 24. veebruaril Pärnus mitte ainult kaitseväe paraad nagu aastal 2008 (pildil), vaid ka pidulik kontsert ja presidendipaari vastuvõtt.
Seekord ei toimu 24. veebruaril Pärnus mitte ainult kaitseväe paraad nagu aastal 2008 (pildil), vaid ka pidulik kontsert ja presidendipaari vastuvõtt. Foto: Ants Liigus

President Toomas Hendrik Ilvese ettepanekul toimuvad Eesti Vabariigi 96. aastapäeva kaitseväe paraad ning pidulik kontsert ja riigipea vastuvõtt Pärnus.

2006. aastal presidendiks valitud Ilves „tõstis“ Eesti sünnipäeva tähistamise pealinnast kaugemalegi, nii on 24. veebruari pidulikku kontserti ja vastuvõttu korraldatud Tartus ja Jõhvis, kaitseväeparaadi Narvaski.

Kuue aasta eest toimus paraad 24. veebruaril Pärnus, aga vabariigi 90 aasta juubelile pühendatud kontsert ja vastuvõtt korraldati Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles