Pargi 1 vajab enne õpilaste tulekut pintsleid ja juhtmeid

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pargi tänava teenekal koolimajal tuleb järgmisel õppeaastal veel kord õppuritele peavarju pakkuda, seejärel, kui hästi läheb, saab sellest riigimaja, kus hakkavad ühe katuse all tööle praegu rendipindadel tegutsevad riigiasutused.
Pargi tänava teenekal koolimajal tuleb järgmisel õppeaastal veel kord õppuritele peavarju pakkuda, seejärel, kui hästi läheb, saab sellest riigimaja, kus hakkavad ühe katuse all tööle praegu rendipindadel tegutsevad riigiasutused. Foto: Urmas Luik

Pärnu Koidula gümnaasiumi 8.a klass ning 9.–12. klassid lähevad 2014/2015. õppeaastaks Metsa tänava koolimajast selle renoveerimise ajaks praegu tühjalt seisvasse Pargi 1 õppehoonesse.

See Pärnu linnavalitsuse edastatud teade püstitas õigustatud küsimuse, kas riigi omandis olev koolimaja Pargi tänaval on üldse valmis õpilasi vastu võtma, sest sealt lahkunud merekoolist jäi maha maine kui halbades õpitingimustes töötanud haridusasutusest, mis siit Tallinna üle viidi.

Pärnu abilinnapea Jane Mets kinnitas, et muretsemiseks pole põhjust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles