Linn jagab pärnakatele libedusetõrjeks graniitsõelmeid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Graniitliiv.
Graniitliiv. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavalitsus hakkab kinnistuomanikele ja korteriühistutele jagama libedusetõrjeks mõeldud graniitsõelmeid.

Libedusetõrjeks on soovitatav kasutada liiva või kuni kuuemillimeetrise läbimõõduga graniitsõelmeid. Sõelmeid hakkab linnavalitsus kinnistuomanikele ja korteriühistutele jagama juba eelseisval nädalavahetusel, teatas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Anu Juurma-Saks.

Pressiesindaja teatel jagatakse arvestuslikult 100 kilogrammi (viis ämbrit) sõelmeid korterühistu kohta ja umbes 40 kilogrammi (kaks ämbrit) erakinnistu kohta, sõelmete saajad registreeritakse.

Jagamist alustatakse kesklinna ja ranna piirkonna kinnistute omanikele 18. jaanuaril kell 9–12 naisteranna parklas. Järgmistel nädalavahetustel jagatakse sõelmeid Ülejõe ja Mai-Raeküla rajoonis.

Täiendavat infot leiab Pärnu linna veebilehelt.

„Tuletame meelde, et kinnistuomanikul on kohustus hooldada krundiga vahetult piirnevaid kõnniteid, teha talvisel ajal lume- ja libedusetõrjet,“ sõnas Juurma-Saks. „Samuti tuleb olla tähelepanelik ning katustelt lumi ja jääpurikad õigeaegselt eemaldada.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles