Pärnu soovib rannapromenaadi laudise välja vahetada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsus tahab välja vahetada kaheksa aastat tagasi paigaldatud rannapromenaadi laudise.
Pärnu linnavalitsus tahab välja vahetada kaheksa aastat tagasi paigaldatud rannapromenaadi laudise. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus kuulutas välja hanke 2006. aastal valminud rannapromenaadi laudise välja vahetamiseks, seni on seda parandatud vaid osaliselt.

Hanke sisuks on olemasoleva Side ja Kuuse tänava pikenduste vahelise puitsillutise ning Kuuse tänava pikenduse purskkaevu ja kioskite ümbruses oleva puitterrassi rekonstrueerimine, selgub hanketeatest.

"Peale tavapärase kasutuskoormuse rikuvad promenaadi puitosa sügisesed merevee tõusud, mis aeg-ajalt ulatuvad promenaadini," ütles Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Anu Juurma-Saks. "Puidust osa on nüüdseks võrdlemisi räsitud välimusega. Siiani on seda vaid pisteliselt remonditud ehk katkiseid laudu parandatud. Üksikute katkiste laudade vahetamisest pole enam kasu, mistõttu ongi vaja kogu puidust osa rekonstrueerida," lisas ta.

Pakkuja majanduslik seisund peab võimaldama häireteta teha hanke objektiks olevaid töid ja pakkuja käsutuses peavad hankelepingu täitmise tagamiseks olema vajalikud rahalised vahendid.

Hankelepingu sõlmimise kriteeriumiks on madalaim hind ja pakkumisi riigihankel osalemiseks ootab Pärnu linnavalitsus teisipäevani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles