Kelmimainega tsirkusekorraldaja õilmitseb edasi ja otsib lolle

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Pärnu Postimees

Korduvalt varguste ja varastatud vara müümise eest kriminaalkorras karistatud 20aastane Ida-Virumaa noormees Andrei Gutnik, kes on viimasel ajal pälvinud tähelepanu olematute tsirkuseetenduste korraldamise ja sinna piletite müügiga, üritas virtuaaltsirkusega jala Pärnu kontserdimajagi ukse vahele saada, kuid pettus ei läinud läbi.

Niipalju kui teada, oleks seni viimane Gutniku korraldatud etendus pidanud toimuma 17. jaanuaril Pärnu kontserdimajas, kuid see jäi ära, sest kontserdimaja direktori Marika Pärgiga ei jõutud kokkuleppele, vahendas Õhtuleht.

"Nende soov saali üürida tuli suhteliselt viimasel tunnil ja see tärmin, millal tuleb üür tasuda, oli  lepingu sõlmimise kuupäev. Kuna nad ei olnud valmis saali üüri sel kuupäeval tasuma, siis jäi leping sõlmimata,“ selgitas Pärk.

Kuigi leping jäi allkirjastamata, õnnestus kontserdimajas käinud seltskonnal sealsete inimeste usaldust ära kasutades kuulutus etenduse toimumise kohta siiski väidetavalt pooleks kuni mõneks tunniks Piletilevisse üles panna.

Kahju „tsirkuseetendusest“ sai trükikoda Hansaprint, millelt Gutnik tellis 419 euro eest pileteid,  plakateid ja reklaamlehti, mille eest ta seni tasunud pole.

Juba on internetis üleval uus kuulutus, mille järgi peaks kontserdimajas ära jäänud tsirkuseetendus toimuma nüüd 25. jaanuaril Pärnu Nooruse majas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles