Treenerite ja mängijate kommentaarid Latina-Pärnu võrkpallimängule

Enn Hallik
, Latina
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond pidi tunnistama Itaalia klubi paremuast.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond pidi tunnistama Itaalia klubi paremuast. Foto: Reio Tilk

Latina Andreoli peatreener Dario Simoni: Meile oli väga tähtis eurosarjas edasi saada ja olen väga õnnelik, et sellega toime tulime. Mäng oli nauditav ja ma kiidan Pärnut, kes meie vastu hirmsasti püüdis. Teie mängijaist meeldis mulle kõige rohkem libero (Edgar Järvekülg – E.H.), meie mängijaist oli täna parim Sasa Starovic.

Latina meeskonna libero Salvatore Rossini: Pärnu mängis meie saalis paremini kui kodus. Oli näha, et teie mehed püüdsid kõvasti, samas mängiti pingevabamalt kui avakohtumises. Teises geimis oli meil õnne, et Pärnu mitut geimpalli ei realiseerinud. Mulle meeldis teie diagonaalründaja (Siim Põlluäär – E.H.), kel on hea rünnak ja serv, samuti on võimsad ja atleetlikud teie number 8 ja number 1 (Kardo Kõresaar ja Andrus Raadik – E.H.). Meie ja teie vahe seisneb muuhulgas ka selles, et meil on Itaalia kõrgeimas liigas igal pühapäeval raske mäng tippmeeskondade vastu, teil vist on niisuguseid mänge ja seega raskete mängude kogemust vähem.

Pärnu VK peatreener Urmas Tali: See oli selgelt parem mäng Latina vastu kui Pärnus. Mängisime julgemalt ja nägime, et Itaalia Serie A1 meeskond pole midagi müstilist. Üks nurk jäi meil tänagi kehvakeseks, sest Andrus Raadik jäi tõbiseks, aga mõtlen, et saanuks me selle teise geimi kätte, siis mine tea, kuhu see mäng veel võinuks keerata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles