Artistid elasid Estonias laia elu

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laia lehega Maravilloso tsirkus soovis esmalt anda Pärnus etenduse 17. jaanuaril Pärnu kontserdimajas. Kuna seal ei saadud kokkuleppele, õnnestus neil ära rääkida Nooruse maja.
Laia lehega Maravilloso tsirkus soovis esmalt anda Pärnus etenduse 17. jaanuaril Pärnu kontserdimajas. Kuna seal ei saadud kokkuleppele, õnnestus neil ära rääkida Nooruse maja. Foto: Urmas Luik

Laupäeval andis Pärnu Nooruse majas etenduse Sillamäelt pärit Maravilloso tsirkusetrupp, millel õnnestus ilusate lubadustega jääda mitmele Pärnu firmale võlgu vähemalt 3000 eurot.

Kõige rängemat kahju kandis Estonia Medical spaahotell, kus tsirkuse juhid elasid tõelises luksuses kokku 15 päeva, 6.–21. jaanuarini.

Estonia välisturgude juhi Angelika Raidi kinnitusel esitas tsirkus oma ettevõtte Ramiro Travel OÜ nimel garantiikirja, milles lubati Estonia teenuste eest tasuda arvega. Kuigi arve tähtaeg oli laupäeval, on see siiani tasumata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles