Amet peatas jäätee avamiseks laevaliikluse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veeteede ameti korraldusel peatatakse tänasest Kihnu väinas ajutiselt laevaliiklus, et vältida plaanitava jäätee lõhkumist. Foto on illustreeriv.
Veeteede ameti korraldusel peatatakse tänasest Kihnu väinas ajutiselt laevaliiklus, et vältida plaanitava jäätee lõhkumist. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Veeteede ameti korraldusel peatatakse tänasest ajutiselt laevaliiklus maanteeameti taotluse alusel Kihnu väinas ja Väinameres.

"Liikluse keelustamise eesmärk on vältida jääkatte lõhkumist laevade poolt, kuna mainitud aladel planeerib maanteeamet sellel talvel sobivate jäätingimuste korral avada jäätee," ütles veeteede ameti kommunikatsiooniosakonna juhataja Tarmo Ots.

Täpsemalt on laevaliiklus piiratud Kihnu väinas Munalaiu-Kihnu laevateest lääne poole jääval merealal ja Väinameres Virtsu-Kuivastu laevateest põhja poole, Rohuküla-Heltermaa laevateest lõuna poole ja Sõru-Triigi laevateest ida poole jääval merealal; Pinukse neeme ja Obholmenit ehk Vormsi kagurannikut ühendava joone ning Rohuküla-Sviby laevatee vahelisel merealal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles