Veidi vintis kodanikke ukse taha ei jäeta

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kainet varjupaiga elanikku ootavad õhtul toas voodis soojad tekid ja puhtad linad, väikese promilliga kodanikke kõva koiku.
Kainet varjupaiga elanikku ootavad õhtul toas voodis soojad tekid ja puhtad linad, väikese promilliga kodanikke kõva koiku. Foto: Ants Liigus

Seoses külmade ilmadega ööbib Pärnu täiskasvanute varjupaigas tavapärasest veidi rohkem inimesi, ööl vastu kolmapäeva oli öömajalisi 17.

Täiskasvanute varjupaiga ja päevakeskuse teenust osutab Pärnu linnale aadressil Suur-Posti 18b alates 1. jaanuarist MTÜ Aktiviseerimiskeskus Tulevik, kes korraldas elu varjupaigas ka mõni aasta tagasi. 2010–2013 pakkus samas majas varjupaigateenust MTÜ Pärnu Horisont.

Varjupaiga kahekorruselises hoones on kohti 52 inimesele ja on olnud aegu, kui enamik neist oli täidetud. Varjupaiga uue juhataja Lauri Habakuke sõnutsi elab praegu nende majas stabiilselt 10–12 inimest, kuid suuremate külmade saabudes liitus umbes viis uut püsiva elupaigata inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles