41 aastat noorema mehe ründamises süüdistatud kojamees sai kohtus õiguse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumelabidad.
Lumelabidad. Foto: Urmas Luik

Pärnu maakohus mõistis eile õigeks 74aastase Vladimiri, kes oli kohtu all süüdistatuna temast 41 aastat noorema, tunduvalt pikema ja raskema ning viis korda kriminaalkorras karistatud Oti löömises.

Vladimiril ja talle appi tõtanud abikaasal kulus kolm aastat ja kaks kuud, et vabaneda süüdistusest, kirjutas Õhtuleht.

Vladimiri 69aastase abikaasa Ljubovi vastu esitatud süüdistusest loobus prokurör kohtus ise.

Vladimir on veendunud, et talle ja tema naisele süüdistust kokku klopsides kasutati valetunnistajat, valetunnistusi ja tõlgendati tõendeid ühepoolselt.

Vladimir on Pärnu maakohtu otsusega rahul ja uurimisel kannataja rolli paigutatud 33aastase Oti karistamist ei nõua.

Pärnus Mai 16 juures auto parkimise pärast lahvatanud tüli Vladimiri ja Oti vahel leidis aset 2010. aasta detsembri alguses, kui korteriühistu kojamees Vladimir lõpetas lumerookimist ja kõrvaloleva lasteaia väravale lähenes hele sõiduauto Chrysler, mis jäi seisma kortermaja trepikoja ees.

Vladimiri sõnutsi soovitas ta Chrysleri juhile otsida teine parkimiskoht, mille peale automees olevat teda löönud.

Kojamees tegi juhtunu kohta politseile samal päeval avalduse, kuid kriminaalasi lõpetati 2011. aasta augustis.

Vladimiri jaoks võttis lugu ootamatu pöörde mõni kuu hiljem, kui ta sai teada, et politsei on Chrysleri-mehe kaebuse alusel alustanud kriminaalasja, mille järgi süüdistatakse teda koos abikaasaga autojuhile, keda varem on viis korda kriminaalkorras karistatud, luua ja lumelabidaga kallaletungis ja ligi kahemeetrisele mehemürakale kehavigastuste ja hingeliste üleelamiste tekitamises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles