Pärnumaa neiu saab presidendiproualt preemia

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Laasma.
Liina Laasma. Foto: Urmas Luik

Homme, 28. mail annab Evelin Ilves presidendi kantseleis üle noore sportlase preemia teiste seas Tõstamaa keskkoolis õppivale kergejõustiklasele Liina Laasmale.
 

Eesti A- ja B-klassi odaviskerekordi omanik, mullu Pärnumaa parima spordineiu tiitli pälvinud Liina Laasma saab SA Vabariigi Presidendi Kultuurirahastu presidendi abikaasa allfondilt preemiaks 20 000 krooni, teavitas presidendikantselei avalike suhete osakonna juhataja Piret Pert.

Noore sportlase preemia antakse veel suusahüppajale ja kahevõistlejale Kristjan Ilvesele ning ujuja Eric Töttile.

Evelin Ilvese sõnul on tal hea meel, et eelmisel aastal esimest korda välja antud preemia on innustanud noori sportlasi ja aidanud neil rahvusvahelist edu saavutada. “Noore sportlase preemiat on Eesti spordi edendamiseks vaja ja see aitab tublidel tegijatel veelgi paremaid tulemusi saavutada,” lisas Ilves.

SA Vabariigi Presidendi Kultuurirahastu presidendi abikaasa allfondi noore sportlase preemia on mõeldud kuni 21aastasele väga heade õpitulemustega õppivale noorele, see on sihtotstarbeline ja mõeldud treening- ning võistluskulude katteks. Preemiat rahastab Nordea Pank ja seda antakse välja kaks korda aastas, aprillis ja novembris. Preemia summa on 50 000 krooni, mis jagatakse preemia saanute vahel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles