Krossiautod kihutasid Valgeranna jäärajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairo Kallas (nr 8) võidutses Valgerannas nii vaba- kui piigiklassis, Ivo Uutar (nr 11) teenis esimese auhinna rahvakrossis ja superfinaalis.
Kairo Kallas (nr 8) võidutses Valgerannas nii vaba- kui piigiklassis, Ivo Uutar (nr 11) teenis esimese auhinna rahvakrossis ja superfinaalis. Foto: Pille Russi

Erki Spordi superkrossi karikasarja teisel etapil Lasertooli auhindadele selgusid võitjad kaheksas arvestuses.

Valgeranna 1,2 kilomeetri pikkusel jääovaalil toimunud võistluspäevale lisasid tublisti värvi Volgade, nobedate krosskartide ja piikrehvidega autode võidukihutamised.

Esiveoliste autode klassis noppis võidu eelmise aasta meister Vahur Kupper (Opel Kadett), talle järgnesid Mati Herdoja (Ford Escort) ja Simo Lind (Opel Astra). Ülipõnevas finaalsõidus käis mehine esikohaheitlus Herdoja ja Imre Reisini (Audi Coupe) vahel, aga viimase ringi viimases kurvis oskasid mõlemad mehed lumevalli sõita ja kolmandat positsiooni hoidnud Kupperile langes sõiduvõit sülle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles