Audru kooli kodutütred ja noorkotkad võtsid vastu uusi liikmeid

, Audru kooli kodutütarde rühmajuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru kooli kodutütred ja noorkotkad.
Audru kooli kodutütred ja noorkotkad. Foto: Erakogu

29. jaanuaril toimus Audru koolis kodutütarde ja noorkotkaste pidulik koondus, millest olid kutsutud osa võtma ka vanemad.

Koondusel võtsime oma ridadesse uusi liikmeid. Esines oma kooli poistebänd, mis suuremas osas koosneb noorkotkaste liikmetest, kodutütred Analore ja Diandra laulsid ning lugesid luuletust. Uutest liikmetest esinesid Sophie ja Sandra klaveripalaga.

Pärnumaa maleva noorkotkaste noorteinstruktor Rait Vaeno ja kodutütarde noorteinstruktor Lea Pikker tervitasid kohalolijaid ja õnnitlesid uusi liikmeid.

Lastel ja vanematel oli võimalik näha Kaitseliidu relvavarustust ja punuda käepaela. Kaitseliitlase seljakoti sisu tutvustas Rainer Ristimets.

Tore oli, et koondusest võttis osa palju lapsevanemaid. Nii mõnedki neist ei olnud varem näinud, milline on kodutütarde ja noorkotkaste pidulik koondus (lipu sissetoomine, küünalde süütamine).

Õhtu lõppes meeleolukas kohvilauas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles